Freetimeyachting
- 2622 -

ACSI CAMPING

Dankzij uw abonnement en het updaten van uw ACSI-kaart, zult u zeker genieten van een ACSI-kampeervakantie. Meer dan 3.300 campings zijn al lid van het ACSI-netwerk en verlenen regelmatig verschillende promoties. Zodra u uw reservering maakt, kunt u al aangeven dat u in het bezit bent van een CampingCard ACSI om te profiteren van een verlaagd tarief.

Het kan ook invloed op u hebben in uw programma's, omdat u bijvoorbeeld recht hebt op een prijs van 10 dagen voor de prijs van 14. U kunt uw verblijf verlengen om de stad te ontdekken, meer van het strand te genieten, nieuwe energie opdoen, etc. Vergeet niet uw CampingCard ACSI te presenteren vanaf uw eerste dag op de camping ACSI om erachter te komen wat uw rechten zijn en voor welke diensten en activiteiten u de kortingen kunt claimen.

Over het algemeen hebt u recht op kortingen op de plaatsen voor tent, camper of caravan, vooral als u met zijn tweeën komt, of u nu met of zonder kleine kinderen bent, met een hond of niet. De ACSI-kaart geeft u ook gratis toegang tot het zwembad, sanitaire voorzieningen en meer. Merk op dat, hoewel ze belangrijk zijn, de kortingen op vertoon van de ACSI-kaart alleen geldig zijn in het laagseizoen. Hier zijn enkele camping ACSI die de kaart accepteren.

Blog

  1. 12 Oct. 2022Welke camping in Argelès-Sur-Mer met directe toegang tot het strand moet je kiezen?823
  2. 22 Juin 2020Huur gemakkelijk uw boot24022