Freetimeyachting
- 24080 -

Huur gemakkelijk uw boot

Na deze lange periode van opsluiting nadert de zomer snel, het is tijd om uw vakantie te organiseren. Sommigen kiezen voor het platteland, anderen kiezen voor de zee, dit is de perfecte gelegenheid om een ​​boot te huren. Hier is hoe je het eenvoudig kunt doen.

Een rondvaart op Click & boat om een ​​boot te huren

U heeft keuze te over bij het charteren van een boot. U kunt via reisbureaus een aanbieder vinden om een ​​boothuur door fysiek te bewegen. U kunt ook gebruik maken van het Click & Boat-platform. Deze leider op de botenverhuurmarkt is Frans. Het biedt een hele reeks pakketten om er even helemaal tussenuit te zijn.

In alle eenvoud ga je naar hun samenwerkingsplatform om in contact te komen met een booteigenaar. Omdat het principe van het Franse platform is om individuen die een boot te huur hebben samen te brengen met klanten die van de zee houden Het concept is innovatief en veilig, dus u kunt met een gerust hart een beroep doen op hun diensten.

De formaliteiten van bootverhuur

Voor bootverhuur op het Franse samenwerkingsplatform moet u reageren op een advertentie die is geplaatst door individuen of professionals. Zo komt u direct in contact met de individuele of professionele eigenaar van de boot. U doorloopt de geïntegreerde messaging van het platform om huurformaliteiten te bespreken.

De advertentie moet de huurprijs, beschrijving en navigatie-instructies voor een zone bevatten. Messaging stelt de klant in staat om alle vragen op de boot te stellen. De eigenaar heeft toegang tot het zogenaamde nautische cv van de klant. Het is in zekere zin de eigenaar die de huurder van zijn boot kiest op basis van zijn nautische cv.

Dit cv is erg handig om te weten of de huurder al dan niet gewend is aan zeevaart. De klant heeft de mogelijkheid om een ​​verzekering af te sluiten voor de duur van het gebruik van de boot.

Blog

  1. 12 Oct. 2022Welke camping in Argelès-Sur-Mer met directe toegang tot het strand moet je kiezen?1830
  2. 24 Fév. 2020ACSI CAMPING2679