Freetimeyachting
- 1648 -

Onze tips voor het huren van een zeilboot

De meeste zeilboten worden verhuurd met een schipper en bemanning. In de meeste gevallen is het de eigenaar zelf, die de schipper en hij heeft een team om de reis te maken.

Een uitzondering op de zee

U vindt er alle voorzieningen van een luxehotel in uw cabine, een tweepersoonsbed en een badkamer. Op de brug en de "vliegende brug" heb je genoeg ruimte om comfortabel te genieten van de Caribische zon, of blijf in de schaduw in de cockpits in of uit. Het leven aan boord is in het teken van ontspanning geplaatst. Zeilboten indienen voor Kroatië, maar ze zijn ook comfortabel op de Caribische eilanden, en het maken van een paar golven van de Indische Oceaan, de Middellandse Zee en de Stille Zuidzee. De huur kan worden uitgevoerd met een agentschap, maar in de meeste gevallen is dit een contract tussen individuen. Er portaalsites voor huren zeilboot, dat is zeer comfortabel om zorgeloos reizen met een volledige bemanning aan boord.

Hier zijn de opgenomen in het pakket van het huren van een bootdiensten

Kapitein met hostesses en schip manager. Een bar lounge met hapjes en drankjes, het menu maaltijd. Een watersport apparatuur beschikbaar. Het onbeperkt gratis Wifi, onderhoud en reiniging van de boot en de diverse technische apparatuur zoals airconditioning, zoet water, gas en anderen. Navigeren naar een bestemming waar elke set leidt u naar iets nieuws en elke keer aan boord is onvergetelijk.

Hoe de zeilboot kiezen?

"Over een boot, hoe groter de kans op snelheid is belangrijk! "Deze zin van een professionele jacht stelt voor om de kracht van de boot te controleren. Het is vanuit zijn kracht trekt hij zijn prestaties en maakt deze mooie tocht op het water. Ja, maar voor de huur van een week of meer, de snelheid van de boot is nutteloos.

Uw keuze zal ook afhangen van de mensen aan boord. De capaciteit en de elementen van het comfort aan boord. De logica gaat tegen dingen omdat een klein gezin van 5 personen, twee volwassenen en drie kinderen een zeilboot zal met 4 hutten met badkamer, in tegenstelling tot wat het type die liever rugzak een hut huren een cruise.

En dan praten we over de ervaring van de schipper, omdat "Operate een 40 voet met 20 knopen door middel noodzakelijkerwijs een minimum aan ervaring. "

Blog

  1. 12 Oct. 2022Welke camping in Argelès-Sur-Mer met directe toegang tot het strand moet je kiezen?1832
  2. 22 Juin 2020Huur gemakkelijk uw boot24081