Freetimeyachting
- 1648 -

Wat zijn de beste vakantiewoningen in Drôme?

Het boeken van een vakantiewoning in de Drôme is kiezen voor een verblijf in een droomomgeving. Of het nu gaat om een ​​villa, appartement of een ander type accommodatie, u zult comfortabel worden ondergebracht in het zuiden van Frankrijk. Bovendien heeft de regio veel bezienswaardigheden. Profiteer van uw verblijf om de lavendelvelden, de prachtige kalkstenen toppen van Vercors, de prachtige Galaure-vallei, Lus la Croix Haute, het middeleeuwse fort van Suze la Rousse, het kasteel van Grignan, etc. te verkennen. Ontdek de beste vakantiewoningen in de regio.

De beste vakantiewoningen

De top van de lijst voor huurwoningen bestaat uit prachtige huurwoningen zoals die van de Mas des Pousaraches, een charmant huis met zelfstandige huisjes, perfect voor een vakantie. De sfeer is vrij intiem en de lokale geeft een prachtig uitzicht op het landschap. Bij de Mas des Pousaraches adem je aromatische geuren in een prachtige omgeving. De lokale ligt op slechts 7 km van Suze la rousse. De huisjes zijn geschikt voor 3 tot 6 personen voor een budget van 459 euro.

Le mas du Grenadier is een prachtige vakantiewoning op 18 km van Grignan. De verhuur is ruim en biedt plaats aan maximaal 12 personen. Als voor jou de vakantie rijpt met nietsdoen en ontspanning, dan zul je dol zijn op Lo Rastelié. Dit etablissement biedt gastenkamers en tafels, evenals gîtes. Bij Lo Rastelié wordt u ondergedompeld in de Provence en proeft u de culinaire specialiteiten van de regio. Met een budget van 420 euro vindt u huuraccommodaties voor 2 tot 13 personen. Mas des Bruyères biedt goed uitgeruste accommodaties met een zwembad. Ongetwijfeld vindt u wat u zoekt in deze vakantiewoningen op 5 km van Grignan.

Als u van luxe houdt, zult u de prestigieuze huuraccommodaties van het Valberre-gebied waarderen. Met zijn 8 hectare biedt dit etablissement comfortabele en ideaal gelegen huuraccommodaties. Ze zijn geschikt voor 2 tot 8 personen. Ontspan bij de infinity pool van het domein.

De beste campings en andere vakantieverblijven

De residentie Adhémar biedt vakantieverblijven aan bestaande uit ruime huizen met een systeem dat koeling door aerothermische energie mogelijk maakt. Met een budget van 1200 euro kun je een accommodatie vinden voor 12 personen. Op Mas de Baloïse verblijf je tussen abrikozenbomen en lindebomen, in de buurt van de Mont Ventoux. U zult genieten van het verblijf midden in de natuur, onderbroken door het geluid van cicaden.

Qua kamperen is onze favoriet de Soleil Fruité. Sinds 2006 is deze camping erin geslaagd om zijn klanten tevreden te stellen dankzij de kwaliteit van de accommodaties en vakantiefaciliteiten. Le soleil Fruité is een 4 sterren camping Drome van maar liefst 4 hectare in een omgeving van de bergen van de Ardèche. Je verblijft in de buurt van fruitbomen. Om te ontspannen en plezier te hebben, biedt deze camping in de Drôme zwembaden, kinderbaden en leuke en spannende activiteiten.

Blog

  1. 12 Oct. 2022Welke camping in Argelès-Sur-Mer met directe toegang tot het strand moet je kiezen?1830
  2. 22 Juin 2020Huur gemakkelijk uw boot24080